Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Zwolle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Zwolle Business Plaza alle ondernemers uit Zwolle een platform om zich te profileren.

Doel Zwolle Business Plaza:
Het doel van Zwolle Business Plaza is om ondernemers uit Zwolle GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Zwolle Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Zwolle vindbaar. Op Zwolle Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Zwolle. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Zwolle Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Zwolle Business Plaza

  • Oving Projectinrichting B.V.
  • Maatwerk Isolatie
  • Onderzoek & Innovatie Groep
  • IJsseldelta Autolease
  • OneplusOne
  • van Beek Lederwaren
Profiteer van de voordelen als member van Zwolle Business Plaza Meld u nu aan

Regio Zwolle Label
Regio Zwolle
Kijk Op Oost Nederland